Deze week in 010nu: Avondvierdaagse in Zuidwijk, Statushouder wordt gekoppeld aan maatje, Operadagen in Rotterdam en Feyenoordmuseum in slaapkamer Raymond

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen nu terug.

Vijf moeders van leerlingen aan de Steven Stemerdingschool misten een avondvierdaagse op hun school en besloten het zelf te organiseren. Het is dit jaar voor de tweede keer met nog meer deelnemers dan voorgaand jaar. Zelf hebben ze mooie herinneringen aan de avondvierdaagse en dat geven ze graag door aan hun kinderen.
 

 
Hossam kwam 1,5 jaar geleden vanuit Syrië naar Nederland met zijn vrouw. Zij zijn door het maatjesproject van Vluchtelingenwerk gekoppeld aan lerares Inge. Zij helpt Hossam en zijn vrouw met van alles en ze is een social contact.
 

 
Komend weekend barsten de Operadagen in Rotterdam echt los. Deze week zijn er al op verschillende plekken in de stad huiskameroptredens geweest. Roelof van Eleveld heeft ook zijn huiskamer open gesteld voor de opera.
 

 
Raymond is al zijn hele leven Feyenoord supporter. In 2010 begon hij met het verzamelen van Feyenoord spullen. Zijn collectie bestaat ondertussen uit tientallen glazen, een stoel uit de kuip en nog vele andere collectors items. In een gedeelte van zijn slaapkamer heeft hij er een heus museum gemaakt.
 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat