Deze week in 010nu: De leider van de roedel, Geluksbrengers van Rotterdam komen samen tijdens gelukslunch, FunX Scholentour gestart, hoe ga jij om met je geld? en Vechten voor een gouden plak.

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen nu terug.

Sabine van Biene heeft een groot hart voor dieren en met name honden. Ze verdiept zich in het sociale gedrag van de beste vriend van de mens. 2 keer per dag laat ze honden uit, wij liepen met de roedel mee in het Hoge Bergse Bos.

Anna-Maria Carbonaro heeft een groepje geluksbrengers in Rotterdam samen gebracht voor de gelukslunch. De genodigden zijn allemaal werkzaam in Rotterdam en voegen iets toe aan de stad. Iets dat te maken heeft met geluk.

Hoe gaan jongeren om met geld en wat vinden ze lastig? In een speciale bus toert het Jongeren Informatie Punt (JIP) deze week samen met radiozender FunX langs scholen in Rotterdam om met jongeren te praten over geld.

De 17 jarige Adil heeft een grote droom: hij wil in 2020 een gouden plak in taekwondo halen op de Olympische spelen. Hij traint vele uren per week om zijn doel te behalen. Daarnaast is hij nog gewoon scholier en doet hij dit jaar eindexamen. Hij geeft ook nog les aan kinderen.