Deze week in 010NU: Eerste Surinaamse afhaalresto langs de A13, Stedman Graham als gastspreker op INHolland, Spoedcursus worstendraaien Wild Vleesch en Cocktailrondje door Rotterdam

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad, 010nu was erbij. Bekijk de verhalen nu terug.

De ondernemers achter Surinaams afhaalrestaurant de Palmboom zijn al een tijd actief. Al jaren droomde Ajay van het opzetten van een wegrestaurant. Met de opening van hun derde restaurant aan de A13 is deze droom uitgekomen. Ze zijn blij, trots en vinden het toch ook wel een beetje spannend.

Leerlingen van de hogeschool INHolland hebben deze week de ‘Make it Happen Day’ gehad. Een inspiratie-event georganiseerd door de studenten zelf met een wel hele bijzondere gastspreker. Namelijk Stedman Graham, de man van de wereldberoemde Oprah.

Paul van den Hooven is de koning worstendraaien. Al vier jaar lang maakt deze rasrotterdammer verschillende soorten ambachtelijke worsten met Rotterdam als inspiratie. Tijd om voor een spoedcursusje. 

Mojito’s, Sex on the beach cocktails en natuurlijk de klassieker Margarita worden ook in de wintermaanden gretig weggetikt door de Rotterdammers. Goede reden voor verslaggeefster Laurence om de stad af te struinen op zoek naar haar favorietje.