Deze week in 010nu: Feyenoordfans, Beach Clean Up tour, Sterrenregen vanuit Ommoord en Inzegening Thais restaurant

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Onder andere volgden we een Feyenoordfan die van heel ver kwam om een wedstrijd bij te wonen. Konden we het strand van Hoek van Holland helpen schoonmaken bij de Beach Clean up tour. Hebben we sterren zien vallen boven Ommoord en vierden we bij een Thais restaurant een feestje omdat ze ingezegend werden door boeddhistische monniken. Bekijk de verhalen nu terug.

Feyenoord heeft veel fans in Rotterdam. Maar ook ver daarbuiten. Zo komt Cor naar iedere wedstrijd helemaal vanuit Leeuwarden naar Kuip. Wij gaan met hem mee en praten met hem over de liefde voor de club.

‘De Beach Clean up tour’ gaat langs de kust van Nederland om het strand schoon te maken. In etappes ruimen vrijwilligers de boel op. Wij liepen mee met de etappe bij Hoek van Holland.

Een heuse sterrenregenbui zou het worden! Elke jaar rond deze tijd botsen er meteorieten op onze dampkring waardoor ze verbranden. Dit zorgt voor vallende sterren. Ommoorder Kees Lagendijk nam ons mee…

Heerlijk eten, gelukswater en een echte Thaise danseres. Dat zijn dé ingredienten om de 3e verjaardag van een thais afhaalrestaurant op traditionele wijze te vieren. Maar het absolute hoogtepunt van deze viering is toch wel de zegen van echte boeddhistische monniken.