Deze week in 010nu: OPEN Vlogger Thijs ontdekt Rotterdamse kunst en cultuur tijdens Museumnacht010, Wereldberoemde Outsider art bij Herenplaats, STEM UIT DE WIJK – Het onderbuikgevoel van de oudere generatie Noorderlingen en Glow in the dark Wednesday Nig

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

 
 
 
 
 
 

Vlogger Thijs heeft heel Rotterdam door gestruind om een aantal musea en culturele instellingen te bezoeken tijdens de Museumnacht010.

 
Ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van de Herenplaats wordt er een fotoreportage gemaakt door Raymond de Vries. Deze foto’s worden verwerkt in het jubleumboek dat in juli zal verschijnen.

 
In onze politieke special Stem uit de Wijk praten wij met Rotterdammers over wat hen bezighoudt. Vandaag lopen we een dagje mee met buurtwerker Kitty uit Rotterdam-Noord. Zij heeft haar wijk de afgelopen jaren zien veranderen en is daar niet altijd even blij mee…

 
Wednesday Night Skate is een begrip in Rotterdam. Het evenement werd eenmalig in Ahoy Rotterdam georganiseerd als side event van het KPN WK Shorttrack. Van 10 t/m 12 maart wordt het WK Shorttrack georganiseerd in de evenementenhal.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat