Deze week in 010nu: Roland Wondolleck neemt afscheid, peutercollege tussen lammetjes, het succes van Oktay Unlu en de talkshow YOU&MIES

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen nu terug.
Kan je het je voorstellen?! 32 jaar lang directeur zijn van een vliegveld? Roland Wondolleck neemt deze week afscheid van zijn luchthaven. Kijk mee naar een portret van de man die ruim drie decennia aan het roer stond van Rotterdam The Hague Airport.

Voor de peuters van het Peutercollege in Rotterdam Spangen was het afgelopen week één groot feest. De jonge koters werden tijdens de Nationale Voorleesweek namelijk getrakteerd op een ontbijtje te midden van schapen, geiten en lammetjes.

Oktay Unlu is als jongen van 13 begonnen op de markt. Ondertussen heeft hij zich weten op te werken naar tot een succesvol ondernemer. Op 30 januari presenteert hij zijn boek ‘hoe ver kan jij het schoppen’. Wij gingen met hem terug naar zijn roots op de markt.

In een stampvol cafe ‘t Halve Maatje in het Kleiwegkwartier werd afgelopen week de talkshow You&Mies gehouden. Host Michele Sparreboom interviewt met enorm enthousiasme bijzondere Rotterdammers.