Digitaal naar het theater

Alle series al gezien? Alles bekeken op uitzending gemist? En nu dan?? Wat dacht je van een bezoek aan het theater? Natuurlijk weet OPEN Rotterdam dat het niet mogelijk om een voorstelling te bezoeken. En toch…… Theater Rotterdam heeft toch een manier gevonden om je te laten genieten van verschillende producties. 
Theater Rotterdam, heeft namelijk TR vanuit huis ontwikkeld. “Een pagina waarbij we digitale theatrale initiatieven beschikbaar stellen en waar je registraties en documentaires kunt zien van onze eigen makers, maar ook van onze partners en collega’s uit het veld,” zo laat het team weten.

Twee weken geleden kwam het bericht dat Theater Rotterdam vanwege het coronavirus, moest sluiten. “Dat was een pijnlijke beslissing. Er stond zoveel moois geprogrammeerd de komende maanden en ook onze eigen makers waren begonnen met het creëren van nieuwe producties. Het voelt bevreemdend om het licht uit te doen op twee plekken, waar juist altijd het licht brandt, waar het altijd druk is en waar wordt gespeeld of gerepeteerd,” aldus het team. “Op dit moment zijn we met alle partijen aan het werk om voor de afgelaste voorstellingen en concerten nieuwe data te vinden. Mocht dat niet lukken dan wordt je gecompenseerd door middel van een vervangende voorstelling, tegoedbon of restitutie.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat