Dit kan je doen op Koningsdag bij OPEN Rotterdam

Koningdag is Woningsdag, en zelfs dan kan je er een feestje van maken. OPEN Rotterdam viert dit jaar Woningsdag, op maandag 27 april vanuit Rotterdamse woonkamers, balkons of tuinen. Kijk mee naar live-verslag uit de wijken, live DJ’s-sets en singer-songwriters en de online-vrijmarkt.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frotterdamisopen%2Fposts%2F3111076282275990&width=500″ width=”500″ height=”558″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Op Facebook start OPEN Rotterdam vanaf 11.45 tot 13.00 uur een online-vrijmarkt. Snuffel rond en wie weet scoor jij, vanuit huis toch de mooiste parels voor een paar piek. Reporter Farzana presenteert de vrijmarkt. En met een beetje mazzel is iedereen zijn meuk in no-time verkocht.

Festivals zijn helaas afgelast dit jaar. Gelukkig viert OPEN Rotterdam samen met Rotterdamse DJ’s en singer-songwriters op Woningsdag. De Rotterdamse artiesten treden op tijdens het feestje van 11.15 tot 18.00 uur op het YouTube-kanaal van OPEN Rotterdam. Genres als blues pop, hiphop, elektronisch, dancehall en meer komen voorbij. Wil jij nagenieten? Dat kan, want direct daarna is een house-set met Rotterdamse DJ’s te bekijken tot 23.00 uur.

Onze 010-nu reportages worden vervangen door live-verslag van balkoningsdag vanuit de wijken, door reporters Thomas en Shweta!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat