Dit zijn de gezelligste kerstmarkten van Rotterdam in 2022

Zin in de feestdagen? Wij zochten voor je uit waar de leukste kerstmarkten van dit jaar te vinden zijn!

Antilliaanse kerstmarkt – Marconiplein
Houd je 27 november lekker warm bij de grootste Caribische kerstmarkt van 2022 aan de Galvanistraat 300. Naast Antilliaans- en Arubaans eten is er ook Caribische (kerst)muziek, liveacts en meer.

Kerstmarkt – Ommoord
Op 30 november is er een kerstmarkt in Open Hof waarbij kraampjes vol leuke kerstcadeautjes te vinden zijn en je kunt genieten van een kop warme erwtensoep. Het is mogelijk om op 29 november je spullen in te leveren voor de verkoop. De opbrengst van de markt wordt gedoneerd aan een goed doel.

Rotterdamse Kerstbomen – Maaskantine
Bij de Rotterdamse kerstbomen maken ze van een boom uitzoeken een feestje! Op zaterdag 3 en zondag 4 december organiseren de drie Rotterdamse vriendinnen Rozemarijn, Lotte en Mariel alweer de derde editie van de leuke Rotterdamse kerstbomenmarkt. In een gezellige sfeer kun je een kerstboom uitzoeken, glühwein drinken en een lokaal cadeau kopen voor onder de boom.

Groene Kerstmarkt – Trompenburg
In de botanische tuinen van Trompenburg Tuinen & Arboretum zal op 9, 10 en 11 december een intieme kerstmarkt worden gerealiseerd waar duurzaamheid en verantwoord shoppen centraal staat bij diverse Rotterdamse ondernemers. Voor bezoekers zal er een kramenroute zijn waar je onder andere van LUSH, Olala Chocola en Bloemoloog cadeauartikelen kunt kopen. Vanuit foodtrucks worden winterse hapjes en drankjes geserveerd en de Lowlander presenteert hun nieuwste winter biertje.

Kerstmarkt Oase – Schiehaven
Op 10 december verwelkomt Oase vijftig Rotterdamse makers en verkopers die hun mooiste (zelfgemaakte) producten komen aanbieden op de kerstmarkt. Verwacht een winterse cocktail van vintage, kunst, illustraties, tassen, speelgoed, lekker eten, glühwein en een SWAP your gift in de ruilkraam.

Waluw Vintage Markt XL Xmas-editie – de Doelen
In concertgebouw de Doelen vindt op 11 december een vintage kerstmarkt plaats. Vintage liefhebbers kunnen op de markt bijzondere items en kledingstukken kopen en verkopen. Naast producten is er ook drinken, eten, muziek en diverse films.

Winterfair Ahoy – Ahoy Rotterdam
Op de Winterfair in Ahoy vindt van 14 tot 18 december een kerstmarkt plaats waar van alles op het gebied van de feestdagen te vinden is. Meer dan tweehonderd deelnemers presenteren op gezellige sfeerkramen en stands diverse producten van persoonlijke verzorging, mode, woonaccessoires, culinaire lekkernijen en veel meer.

Charloisse Winterfair – Charloisse Kerksingel
Aan de Charloisse kerksingel zal dit jaar op 17 en 18 december een sfeervolle Winterfair plaatsvinden. De fair is overdekt in tenten met kerstverlichting. Livemuziek van Monique en John von Beers, Marc Benz en Ray Sanders zal zorgen voor entertainment.