Doe mee met de live online vrijmarkt van OPEN Rotterdam!

Normaal gesproken scoor je op Koningsdag de mooiste parels voor een paar piek, maar vanwege de coronacrisis ziet het er dit jaar anders uit. Tijdens onze speciale Facebook live-online-vrijmarkt, op maandag 27 april, zijn wij op zoek naar Rotterdammers die hun meuk willen verkopen.

Koningsdag verandert dit jaar in Woningsdag door de Koninklijke Bond van Oranje Verenigingen (KBOV). Rotterdammers kunnen digitaal hun spullen verkopen, maar ook een bod doen op bijzondere items. Een typische Koningsdag zou je zeggen, maar dan vanuit huis. Door de verkoop op gang te houden, zorgen wij ervoor dat alle bieders een kans krijgen.

Met een beetje mazzel is jouw meuk in no-time verkocht. Doe jij ook mee? Meld je aan door ons een berichtje te sturen naar [email protected], onze Instagram of Facebook

Verder pakt OPEN Rotterdam uit om jou vanuit je huiskamer toch nog een enerverende Woningsdag te bezorgen. Verschillende Rotterdamse dj’s en artiesten treden live op, op het YouTube kanaal van OPEN Rotterdam, we doen live verslag van balkoningsdag vanuit de wijken en een tompoes gaat er ook dit jaar gewoon in! Benieuwd naar ons blokkenschema? Houd onze kanalen in de gaten.