Drie jonge Rotterdamse talenten trots na livegang gewonnen clip

De clip van de drie jonge Rotterdammers Dely, Jonna & Nano staat eindelijk online. Samen maakten de jongeren het nummer ‘Life’ en wonnen daarmee een clipshoot opgenomen door Studio Oleander en Running gun productions. Dely is trots: ‘Ik ben echt blij met het eindresultaat.’

Frederique de Rooij heeft de jongeren tijdens het schrijven van hun teksten tot de publicatie van de videoclip begeleid. Ze stond versteld van de professionaliteit van de jongens: “Ik vond het heel mooi om te zien hoe zelfverzekerd en professioneel ze het deden.” Een van de jonge rappers; Dely was onder de indruk tijdens de clipshoot; “Ik had niet verwacht dat er zo veel mensen zouden komen om de videoclip te maken.”

Dely is erg blij met het eindresultaat en hij heeft de videoclip al aan een paar vrienden laten zien. Hij is van plan om nog meer muziek te maken. “Ik vond het echt heel erg leuk, ik wil dit wel vaker doen.” Na het bekijken van de videoclip werd Frederique emotioneel: “Ik heb wel een traantje gelaten, ik was helemaal ontroerd.”

Volgens de jongens gaan we wel vaker van ze horen. “Jullie zijn nog lang niet van ons af, dit is pas het begin.” Of dat zo is moet nog blijken, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt.

Klik hier om de videoclip te bekijken.