Duurzame tattoo’s op vegan festival

Van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni kun je naar de tweede editie van MALS Vegan Food & Music Festival op het Heemraadsplein. Je kunt er genieten van veganistische hapjes en drankjes. Er is een bomvol programma waaronder iets wat erg bijzonder is: Je kunt er namelijk duurzame tattoo’s laten zetten!

Op zondag kun je meedoen aan het project ‘Dedicated Thousand’: dit initiatief zet 1000 tattoos en plaatst deze achter elkaar in een animatie om aandacht te vragen voor klimaatverandering

De veganistische lifestyle is een trend die erg groeit en dat mag gevierd worden. Het Vegan Food & Drink Festival wordt georganiseerd door een groep vrienden die elkaar gevonden hebben door dezelfde passie, Berend van Zanten (zeemansboter, DAK), Kristian de Leeuw (BAR, Sjatzi, Maatschappij Voor Volksgeluk), Salko Hofman (DAK, Tropical Kingsday), Daniel Verschoor (Tropical Kingsday, Keilecafe), Raymond Landegent (BlueCity) en Annette Ariese (Sjatzi).

Op het festival staan veel ondernemers met vegan food, zo ook de Rotterdammers van Sharp Sharp Food, Madame Jeanette, Jack Bean en Tandoor16.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter