Ed is selfmade barbier en zoekt rechterhand om te helpen met drukte

Ed Dietz heeft zichzelf het vak van barbier eigen gemaakt in Rotterdam-Noord. De zaken gaan goed en er wordt flink geknipt en geschoren. Dus is hij op zoek naar een rechterhand. Dat is nog niet zo makkelijk, want de buurt zit vol met barbershops en hij heeft een specifiek type kandidaat voor de functie.
“Ik wil of een vakvolwassen barber met heel veel skills en ook echt liefde voor het vak. Of iemand die nog helemaal niets kan die ik dan het liefde voor het vak mee kan geven en dat bij diegene dan ook een lichtje gaat branden, zo van: ‘Wow dit is toch wel een heel mooi vak!’ vertelt Ed Dietz. Rob Schouten is bij Ed komen solliciteren. “We kennen elkaar al langer”, vertelt hij.

De ijscoman en in de bouw werkende Rob, ziet het vak wel zitten. “Ik mis eigenlijk ook het haar wel een beetje”, begint de kale Rob. “Dan kan ik bij een ander lekker wroeten. Dus ik dacht: laat ik dat maar gaan doen”, vertelt hij verder. De zoektocht is nog in volle gang maar Rob laat zich van zijn beste kant zien en pakt nadat Ed een gast heeft geknipt meteen de bezem. “Ik ben alvast begonnen ja. Hier begint het mee he? Dat noemen ze je dus bitch. Ik ben nu zijn bitch”, stelt Schouten. Hij kan rekenen op een goedkeurende knik van Ed. “Ziet er goed uit”, reageert hij.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter