Eén dag getrouwd zijn in de markthal, maar niet voor dit stel

Voor wie dat wilde was er afgelopen zondag in de Markthal de mogelijkheid om voor één dag getrouwd te zijn. Voor Esther (54) was het echter serious business. Zij vroeg haar vriend Willem (56) ten huwelijk, maar dan voor het “echie”.

Het was een interessante gewaarwording afgelopen zondag. Er stond een lange rij van mannen, vrouwen, zoons en dochters in trouwjurken, naast mannen, vrouwen, zoons en dochters in bruidsjurken. En dat tussen het winkelende publiek van de Markthal. Voor de derde keer op rij werd er het evenement “Trouwen voor één dag” georganiseerd, waarbij iedereen even kan doen alsof zonder de rechtsgeldigheid van een echt huwelijk.

Het koppel Esther en Willem uit Den Haag trok echter de meeste aandacht. Esther is door de organisatie uitgekozen uit meerdere inzendingen om haar vriend ten huwelijk te vragen. Het bijzondere liefdesverhaal van de twee trok de aandacht van de organisatie en er werd een speciaal moment omheen gecreëerd. Met een smoes werd Willem naar de Markthal gelokt en hij had dus nog geen benul van wat hem te wachten stond.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter