Een heuse hondenkoekjes proeverij in de Doelen Studio

Honden en hun baasjes kunnen vandaag tot 18.00 uur terecht in de Doelen Studio voor een hondenproeverij! Hondenmoerder Caro is de hele middag aanwezig om allerlei soorten hondenkoekjes te serveren. De honden zijn de jury: wat is lekker en wat niet?

De Doelen Studio is een van de weinige plekken in Rotterdam waar honden welkom zijn. Daarom vinden er in de Studio regelmatig Dog Events plaats. Het is dan ook een gezellige beestenboel binnen. Voor deze speciale gelegenheid mogen de honden aan tafel zitten om de koekjes te proeven. Van de eerste groep honden is de mening overduidelijk: het zijn heerlijke koekjes, want ze zijn binnen een paar minuten allemaal op.

Hondenmoeder Caro is begonnen met de speciale hondenkoekjes door haar eigen twee honden. “Omdat ze al een dagje ouder worden, begon ik mij steeds meer zorgen te maken over hun eten en of het wel het beste voor ze is. Ik begon zelfs zelf voor ze te koken en het werd bijna een obsessie. Maar uiteindelijk zijn daar deze koekjes uitgekomen, dus het was voor iets goeds”, vertelt ze.