Eerste finalisten Grote Prijs van Rotterdam 2020 bekend

Vier van de vijf finalisten van de Grote Prijs van Rotterdam 2020 in de categorie Singer-Songwriter zijn bekend. Liza Weald, Nana M. Rose, Naomi Snell en LUCAS maken kans op deze prijs. De vijfde finalist wordt maandag 27 juli bekend gemaakt na een stemmingsronde van het publiek.

Die stemming vindt plaats via Instagram. Maandag om 12:00 uur worden de stemmen geteld. Iedere deelnemer waarop gestemd kan worden, ontvangt van de organisatie een promofoto met daarop de tekst ‘Stem mij door naar de finale!’ Die foto plaatsen de kandidaten op hun Instagram- en/of Facebookpagina, om zoveel mogelijk stemmen te bemachtigen.

Wie zijn de finalisten?

LUCAS (Lucas Vermeer) studeert aan het Britse Leeds College of Music voor Songwriting en aan Codarts Keys in Rotterdam.

Liza Weald is de band van de 19-jarige Codarts-studente Lisa de Bruijn.

Zanger Nana M. Rose zingt voornamelijk over de liefde. Ze brengt haar liedjes ten gehore vergezeld door enkel haar piano. “Zo brengt Nana haar songs op een zelfverzekerde maar kwetsbare wijze”, zo schreef 3voor12 al eens.

Naomi Snell is singer-songwriter, filmmaker en alumni van de Willem de Kooning Academie.

Andere categorieën
Ook de kandidaten voor de andere categorieën zullen snel te horen krijgen of ze genomineerd zijn voor de finale van de Grote Prijs van Rotterdam 2020. Op woensdag 22 juli om 19:00 uur maakt de organisatie op Instagram de finalisten in de categorie Bands bekend. De dag erna worden om dezelfde tijd de finalisten in de categorie Electronics bekend en op vrijdag gebeurt hetzelfde met de finalisten in de categorie Hiphop.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat