Er komt een tweede vestiging van succesvolle horecazaak Arzu

In Rotterdam-Noord weten de mensen de weg naar Arzu al een tijdje te vinden. Het zaakje dat bekend staat om de foodbars, American pancakes en andere versnaperingen is erg populair. En nu is er goed nieuws voor de liefhebbers van de lekkernijen van Arzu, want er komt een tweede vestiging op het Middellandplein in Delfshaven! 
“We zijn nu iets meer dan drie jaar in Rotterdam-Noord, en zelfs voordat de deuren hier open waren, was ik al aan het nadenken over uitbreiden”, vertelt Arzu Pinar. Samen met haar partner Emrullah Metin zocht ze naar een geschikte plek in de stad voor een tweede vestiging. “Aanvankelijk dachten we aan Rotterdam-Zuid, maar onze klanten vroegen of we alsjeblieft naar Rotterdam-West wilden komen. Daar hebben we naar geluisterd en we willen daar nu in mei beginnen.”

Dat wil niet zeggen dat andere delen van de stad worden overgeslagen. “Ik wil nog steeds graag naar Zuid, maar dat duurt nog een paar jaar en daarnaast kijk ik ook naar andere steden” zegt Arzu, die samen met haar partner ontzettend veel zin in het nieuwe avontuur hebben. “Ik heb vooral zin om deze vestiging helemaal in te richten”, vertelt ze.

De locatie in West krijgt dezelfde kaart als in Noord. Daarnaast zijn er bijzondere specials te krijgen, waarvoor ze samenwerken met onder meer foodies en foodbloggers. Eerder maakten wij een reportage waarin de Rotterdamse Amerikaan West Givner op stap ging om in drie Rotterdamse zaken pannenkoeken te proeven. Arzu verraste hem in het bijzonder!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat