Fans kunnen de Rotterdam voor de laatste keer bekijken

Het is zover. Holland America Line’s Rotterdam voor zal op maandag 10 augustus voor de laatste keer aanmeren in de Rotterdamse Haven. Fans krijgen op deze dag dan ook de gelegenheid om het schip te zien.
Nog één keer kunnen liefhebbers genieten van de schoonheid van het schip. Dit kan door naar de openbare ruimtes rond de Wilhelminakade te komen. Er kunnen foto’s gemaakt worden en afscheid genomen worden. Uiteraard moet dit gebeuren conform RIVM richtlijnen.

De Rotterdam vaart om 05.30 uur lokale tijd de passage in voor een aankomst bij de terminal tussen 8.00 en 09.00 uur ’s ochtends. De verwachting is dat het schip tot de volgende dag halverwege de ochtend aan de Wilhelminakade aangemeerd blijft, waarna het door het kanaal naar Damen Shipyard vaart.

“Rotterdam is bijzonder voor de stad Rotterdam gezien de oprichting van Holland America Line in deze stad. We zijn vooral blij dat we de naamgenoot van de stad hier kunnen verwelkomen en dat iedereen haar kan bezichtigen en haar het beste kan wensen”, aldus Nico Bleichrodt, Vice President International Sales van Holland America Line. “Het is een gedenkwaardig moment om het schip nog een laatste keer in Rotterdam te hebben, als eerbetoon aan de stad Rotterdam, haar inwoners en onze trouwe gasten”.

De Rotterdam krijgt een nieuwe eigenaar. In juli kondigde Holland America Line de verkoop van de schepen Rotterdam en Amsterdam aan.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat