Feest aan de Spangensekade

Vandaag, zondag 27 augustus wordt, onder leiding van Schiezicht, van 12.00 tot 20.00 uur voor de vierde opeenvolgende keer het Kadefestival gehouden aan de Spangensekade.  

Het evenement behelst een vol programma met workshops, eten, muziek en theater, boottochtjes en andere waterpret, een kleedjesmarkt, een kunstexpositie en nog veel meer. Het Kadefestival is in feite een showcase van alle creatieve, culinaire en ondernemende talenten die de wijk te bieden heeft. Het programma is dan ook samen met bewoners en ondernemers uit de buurt samengesteld.

Het Kadefestival is een initiatief door en voor de buurt waar je lokaal talent kunt (laten) zien en verrast wordt door buurtbewoners en lokale ondernemers met een authentiek aanbod.

Schiezicht is een wijkonderneming waar (wijk)bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens de koffie, Schaften aan de Schie, een yogales, een VVE-vergadering of andere activiteit. Met elkaar willen de bewoners de Spangesekade beter maken, van binnen én van buiten.