Festivalkalender 2019 bekend gemaakt

Rotterdam Festivals heeft afgelopen week de festivalkalender voor 2019 bekendgemaakt. Na een succesvolle eerste Europese editie van POW!WOW! staat het street art festival voor 2019 wederom op de planning. In het nieuwe jaar verhuist het festival van de Keilewerf naar het Afrikaanderplein.

In 2019 vinden er 63 grote festivals en evenementen plaats in onze stad. Bekende festivals die opnieuw in de planning staan zijn onder andere International Film Festival Rotterdam (IFFR), Keti Koti Rotterdam en Cameretten Festival. Ook de Wereldhavendagen vinden weer plaats in 2019, maar in plaats van een weekend, komt er een week vol met Wereldhavendagen-activiteiten. Een opvallende nieuwe naam in de kalender is A Day at the Park. Dit festival werd voorheen in Amsterdam gehouden en verhuist nu dus naar Rotterdam.

Kan je niet wachten op de festivals in 2019? Kijk dan op OPEN Rotterdam tv en website naar de serie Road to POW!WOW! waarin we terugkijken naar de voorbereidingen op de 2018 editie van het festival. Op 14 december is er bovendien een short doc over POW!WOW! te zien, gemaakt door Rauwkost.


Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter