Feyenoord dag op OPEN Rotterdam TV

Vandaag is een speciale Feyenoord dag voor alle fans die het voetbal zo missen. Tijdens tweede Paasdag worden er twee Feyenoord documentaires getoond op OPEN Rotterdam TV. De documentaires ‘Het Feyenoord-DNA’ en ‘Ja, vi elsker Feyenoord!’ zijn om 18.00 uur en 18.15 uur te zien.

Het is bijna 50 jaar geleden dat Feyenoord de Europa Cup won. Op 6 mei 1970 versloeg Feyenoord het Schotse Celtic FC na de verlengingen met 2-1 in het San Siro in Milaan. Met dit jubileum in je achterhoofd kun je genieten van echte beelden van Feyenoord en haar supporters.

Trailer ‘Het Feyenoord-DNA’

Kan Feyenoord écht in je DNA zitten? Veel Feyenoord-supporters kunnen maar moeilijk verklaren waar hun liefde voor Feyenoord vandaan komt. Om supporters daarmee te helpen, initieerden Opel en Feyenoord het Grote Feyenoord DNA onderzoek. In de reportage ‘Het Feyenoord-DNA’ zoekt presentator Sander de Kramer namens partner en club uit of er echt zoiets als het Feyenoord gen bestaat. Kijk hier naar de trailer.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/K0cDbH1Yhak” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

FRFC1908 Trailer: Ja, vi elsker Feyenoord!

De documentaire Ja, vi elsker Feyenoord! geproduceerd door Alwin McDuc gaat over Lars die in Noorwegen woont. In 1982 nam zijn vader hem voor het eerst mee naar de Kuip. Sindsdien is hij een grote Feyenoord supporter. Sinds de jaren ‘90 zijn hij en zijn vader aandeelhouder van de Kuip. Waarmee hij, zolang er in De Kuip gespeeld wordt, zitplaatsrecht heeft. In 2010 verhuisde Lars naar het Eiland Gjerøy in Noorwegen. De docu volgt Lars tijdens de autoreis die hij maakt van Gjerøy naar Rotterdam. Kijk hier vast de trailer.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat