Feyenoord fans halen bijna vijftigduizend euro op voor transfer Cyriel Dessers

De Feyenoord fans weten het zeker; Cyriel Dessers moet definitief naar Feyenoord! Momenteel wordt de sterspeler gehuurd van Genk, maar er is een optie dat Dessers een transfer maakt naar Feyenoord voor vier miljoen euro. De club heeft naar zeggen niet genoeg geld voor de Belgische aanvaller, dus de Feyenoord supporters schieten te hulp door middel van een crowdfunding.

De inzameling is gestart door Peter van Seventer en Facebooksite Feyenoord Factory op 28 april. ‘Hallo kameraden !!! Help nu mee en haal Dessers naar Feyenoord Rotterdam’, zo luidt het op de crowdfunding pagina. ‘De 50.000 hebben we al bijna binnen! We hebben landelijk nieuws gehaald afgelopen dagen met onze actie’.

De Belgische aanvaller heeft zich bij de supporters onmisbaar gemaakt, vooral met zijn laatste prestaties tijdens de eerste halve finale van de Conference League tegen Olympique Marseille. ‘Supporters laat je hart spreken en doneer’, schrijft een fan onder de crowdfunding. De inzet van de fans wordt enorm gewaardeerd laat Feyenoord trainer Arne Slot weten.

Aankomende donderdag speelt Feyenoord de return tegen Olympique Marseille. Als de Rotterdammers dit winnen zijn zij één van de finalisten van de Conference League en staan zij voor het eerst in twintig jaar in een Europese finale! Cyriel Dessers heeft er ieder geval voor gezorgd dat groot Feyenoord fan, Remco, vrij heeft gekregen en bij de wedstrijd aanwezig kan zijn. Bekijk de video!