Feyenoord Festival tijdens bekerfinale op het Stadhuisplein

Het kan niemand ontgaan zijn: Feyenoord staat in de bekerfinale. Feyenoord neemt het zondag 19 april in de finale in de eigen Kuip op tegen FC Utrecht. Stichting Promotie Stadhuis tovert het Stadhuisplein op die dag om tot een Feyenoord Festival, waarbij supporters de wedstrijd live op grote schermen kunnen kijken.
Volgens de stichting is het festival er voor alle Feyenoord-supporters die geen stoeltje in de Kuip hebben kunnen bemachtigen. “Café ‘t Fust is al jaren dé plek om de voetbalwedstrijd te volgen”, vertelt een medewerker van Stichting Promotie Stadhuis. De organisatie zorgt naast grote schermen ook voor diverse eet- en drinkgelegenheden en een dj die de beste Feyenoord-hits draait.

De organisatie verwacht dit jaar ongeveer 7.500 mensen op het plein. Om de veiligheid te waarborgen werken politieagenten en beveiligers nauw mee om het feest gezellig te laten verlopen. “Want een goede sfeer zorgt er natuurlijk voor dat het een echt sportfeest wordt”, zegt een medewerker van Stichting Promotie Stadhuis.

Het Feyenoord Festival begint zondag 19 april vanaf 12.00 uur op het Stadhuisplein. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat