Feyenoord wint van Olympique Marseille tijdens zinderende avond in een volle Kuip

Nagenieten! Feyenoord wint met 3-2 van Olympique Marseille in een volle Kuip. De wedstrijd begon met een 2-0 voorsprong voor Feyenoord. Daarna was het een tijd heel spannend omdat de Franse tegenstander de sccore gelijk zette met twee doelpunten. Maar Cyriel Dessers zorgde voor de overwinning en maakte de 3-2. Rotterdam is trots!

Na achttien minuten kwam de Rotterdamse ploeg al op voorsprong door een doelpunt van Cyriel Dessers. Na een spannende eerste helft, komt Feyenoord terug met een derde doelpunt en winnen zij uiteindelijk de wedstrijd van Olympique Marseille, de nummer twee van Frankrijk. De supporters zijn dolgelukkig wanneer het eindsignaal luidt. De Kuip stond letterlijk in vuur en vlam.

Volgende week spelen de ploegen weer tegen elkaar, maar ditmaal in Marseille. Als Feyenoord deze return wint staan zij officieel in de finale van de Conference League en spelen zij voor het eerst in twintig jaar een Europese finale. Wij blikken nog even terug naar deze historische avond.