Feyenoordsupporters woedend over aankondiging shirtsponsor Prijsvrij

De Feyenoord Fanshop opent aanstaande zaterdag haar deuren en maakt plaats voor nieuwe sponsor Castore. Vele supporters keken uit naar de komst van het merk, maar nu bekend is gemaakt dat het supportersshirt niet te verkrijgen is zonder de tekst ‘Prijsvrij’ op de rug, laten tientallen Rotterdammers op Twitter weten de komende twee jaar geld te gaan ‘besparen.’


Shirtvrij in plaats van Prijsvrij

Vele Rotterdammers zijn boos over de mededeling van woensdagavond waarin Feyenoord meldt dat er geen enkel uit- of thuisshirt zonder Prijsvrij op de rug verkocht wordt. Supporters begrijpen deze beslissing niet, voelen zich ongehoord en gaan het seizoen zonder shirt tegemoet.

Zie hier een paar reacties:

Het partnership geldt in ieder geval voor de komende twee jaar, ondanks de ontevredenheid van de fans. Naast de woedende reacties zijn Rotterdammers overtuigd van het flinke verlies dat de club gaat lijden. Anderen zijn sceptisch over of dit verlies niet groter is dan wat het sponsorschap van Prijsvrij Vakanties opbrengt.

Toch zijn er Rotterdammers die het shirt wel gaan kopen, en al hebben onderzocht hoe zij de tekst gemakkelijk verwijderen met een simpele DIY video.