Flikken Rotterdam zoekt Rotterdamse figuranten voor nieuw seizoen

Het is nog niet exact duidelijk wanneer, maar Flikken Rotterdam komt met een zevende seizoen. De serie is al sinds 2016 te zien op NPO 1 en is een spin-off van de bekende series Flikken en Flikken Maastricht. De makers zijn op dit moment hard op zoek naar Rotterdamse figuranten.

Het verhaal speelt zich af in onze stad en gaat over het bestrijden van criminaliteit in Rotterdam. De serie wordt beleefd vanuit het perspectief van de rechercheurs en politieagenten van een Rotterdams politiebureau. Maarten van de Wetering, Cees Geel, Ortál Vriend, Huub Stapel en Mark van Eeuwen spelen allemaal een hoofdrol in de serie.

Rotterdamse figuranten gezocht
De opnames van Flikken Rotterdam staan gepland tussen 13 maart en eind juli. Zo blijkt uit een oproep van het TV-programma op Instagram. De makers zijn hard op zoek naar Rotterdamse figuranten.

Onze verslaggever Farzana keek in 2018 achter de schermen toen Flikken Rotterdam opnames deden in Café Verhip in Delfshaven. Behind the scenes krijgt Farzana onder leiding van productieleider Chrissy van der Linden een rondleiding hoe een scène wordt opgenomen.