Fotograaf Silvester ‘Suiker Oompie’ Smit sinds zaterdag vermist

De 26-jarige Silvester Smit, de fotograaf die vooral onder de naam ‘Suiker Oompie’ bekend staat, wordt sinds zaterdagavond vermist. Silvester is voor het laatst gezien in de omgeving van het Kralingse Bos, maar sindsdien is niks meer van hem vernomen. “Er is sinds zaterdagavond geen verbinding meer met zijn telefoon”, zegt zijn broer Sando.
De familie van Silvester staat in nauw contact met de politie. “We hebben direct contact met een contactpersoon van de politie, die gespecialiseerd is in vermissingszaken. Hij houdt ons op de hoogte wat betreft tips.” Maar bruikbare tips heeft de politie nog niet ontvangen. Een zoektocht in het Kralingse Bos, waarbij zelfs in de Kralingse Plas is gedoken om Silvester te vinden, mocht niet baten.

Sando hoopt dat iedereen de oproep deelt om Silvester te vinden. “Als je iets hebt gehoord of gezien, neem dan alsjeblieft zo snel mogelijk contact op met de politie. Iedereen houdt van Silvester en we houden ons vast aan de gedachte dat hij snel thuis komt.”

Ronnie Flex werkte meerdere keren samen met Silvester tijdens het maken van videoclips. De rapper plaatste daarom dit weekend een bericht op Instagram over de vermissing. In dat bericht roept de rapper op om de politie in te schakelen als je meer informatie hebt. Het bericht van Ronnie Flex is inmiddels al meer dan 20 duizend keer geliked en gedeeld.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat