Fotografen kunnen zich weer inschrijven voor De Kracht van Rotterdam

Fotografen opgelet! Je kan je weer inschrijven voor De Kracht van Rotterdam, editie 2017. De Kracht van Rotterdam wil het echte beeld van Rotterdam laten zien. Want deze stad is meer dan de moderne metropool die na het bombardement in 1940 uit de bouwput verrees. En ook zoveel meer dan de skyline, de Erasmusbrug, de Koopgoot, of de supporters van Feyenoord. We moeten dat alleen wel laten zien. In alle schoonheid en kracht die deze stad heeft.

Ons Rotterdam
We moeten dat niet alleen laten zien in de media en de musea, maar juist buiten, in de stad. Want Rotterdammers zijn meer onderweg dan dat ze naar een museum gaan. Laat de Rotterdammer zien hoe zijn stad er uit ziet, wat de stad kan, doet en bereikt. Laat Zuid zien hoe Noord slaapt, laat Hillegersberg zien hoe het er uit ziet tussen 04.00 en 06.00 uur in Charlois. En laat zien dat er eigenlijk niet zo veel verschil is in dromen, ambities en mogelijkheden.

De jury 
De jury bestaat dit jaar naast Nicole Robbers, Marieke Wiegel en Iris Sikking uit Annemieke Delhaas van Wegen, communicatie-strateeg Gemeente Rotterdam, Wilco Willemsen beeldredacteur AD Nieuwsmedia en de winnaars van de publieksprijs van de vorige editie Salih Kiliç en Khalid Amakran.

Informatie over inschrijven
Voor Rotterdamse fotografen van 25 tot 35 jaar.
Deadline 13 augustus 2017, 18 uur
https://www.dekrachtvanrotterdam.nl/inschrijven/