Geen frietjes meer bij Opa in Overschie? Eigenaar Ronald stopt ermee

Het is de laatste week voor eigenaar Ronald van de bekende snackbar Opa aan de Duyvesteynstraat in Overschie. Vanwege gezondheidsredenen is Ronald genoodzaakt om te stoppen met werken. Hierdoor kan hij zijn snackbar niet meer doorzetten. Dat betekent overigens niet dat je geen frietjes meer kan halen bij de snackbar.

Ronald heeft de snackbar verkocht aan een nieuwe eigenaar, die het concept van snackbar Opa wil behouden. Ook wil deze nieuwe eigenaar de snackbar uitbreiden door er verse sushi, gemaakt door een chefkok uit Japan, te verkopen. De nieuwe eigenaar neemt op 27 april de zaak over. Of het team van de snackbar blijft, is nog niet bekend.

Vrijdag 23 april is in ieder geval de laatste dag voor Ronald en tot die tijd kun je nog genieten van hun verschillende menu’s. “Zo jammer mijn ouders waren er zo enthousiast over… lekkere maaltijden voor een schappelijke prijs!”, zegt een verdrietige Barbara uit Overschie over de ‘sluiting’, al is het eigenlijk meer een nieuwe start.

Verdrietig
De snackbar was erg populair in Overschie. Veel mensen vinden het dan ook erg jammer dat Ronald ermee stopt. “Hè verdikkie, jullie deden het zo goed!! Erg jammer..”, schrijft een verdrietige fan. “Wat ontzettend jammer! We gaan jullie missen in Overschie.”

Rectificatie:
Eerder schreven wij dat de snackbar de deuren sluit, maar dat wekte de suggestie dat de snackbar definitief dicht ging. Dat klopt niet helemaal, omdat de nieuwe eigenaar het concept van snackbar Opa wil behouden.