Geniet van Indiase kunst en cultuur met Rotterdam India Arts | FESTIVAL TV

Geniet van de Indiase kunst en cultuur met Rotterdam India Arts Festival met FESTIVAL TV. Deze zaterdag zou de eerste editie van het festival voor het eerst plaatsvinden in de Doelen, georganiseerd door DesiYUP. Met het thema ‘Meaningful Migration’ konden Rotterdammers op een laagdrempelige manier kennis maken met de verfijnde Indiase kunsten. Helaas is het festival vooralsnog uitgesteld. Kijk op 22 augustus om 14:00 en 20:00 naar OPEN Rotterdam TV.

Kijk mee naar optredens van Navin Kundra en Vasuda Sharma, Sahana Vavatu, Shammi Pithia, Rohini Sahajpal en een dansvoorstelling van Vidya Patel en Jaina Modasia.

OPEN Rotterdam FESTIVAL TV en via livestream
Zaterdag 22 augustus 14 tot 15 uur en van 20 tot 21 uur.

FESTIVAL TV
OPEN Rotterdam, Rotterdam Festivals en de festivalorganisaties slaan de handen ineen en brengen samen de festivalagenda tot leven door speciale uitzendingen op OPEN Rotterdam FESTIVAL TV. Op de geplande festivaldagen zijn er speciale FESTIVAL TV-blokken (tussen 14 tot 16 uur en tussen 20 tot 22 uur) op OPEN Rotterdam TV (Ziggo 36, KPN 1349) en livestream (www.openrotterdam.nl/live).

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat