Geslaagde zesde editie CuliNesse

Het strand van Nesselande was in het weekend van 17 augustus weer drie dagen het toneel voor zang, dans en natuurlijk veel lekker eten, tijdens CuliNesse. In totaal hebben 28.000 bezoekers kunnen genieten van dit driedaagse festival.

“Het festival is ook dit jaar weer goed bezocht. Net iets meer bezoekers dan vorig jaar,” vertelt Marjolein de Jong van CuliNesse. Naast de diverse Rotterdamse restaurants die zich van hun beste kant lieten zien en optredens van onder meer Racoon en Tim Akkerman, was er dit jaar voor het eerst het kooktheater. “Chef-kok Sieberen Meerema maakte verschillende bijzondere gerechtjes klaar en gaf uitleg bij de ingrediënten. Hiervoor kon je van te voren een kaartje kopen en na afloop van de demonstratie kon je dan genieten van het eten. Daarnaast was er ook een tribune die gratis toegankelijk was. Dit nieuwe onderdeel bleek erg populair.”

Deze editie was twee van de drie dagen uitverkocht. De data voor volgend jaar zijn al bekend. CuliNesse zal in 2018 plaatsvinden op 23, 24 en 25 augustus.

Foto: Evert Buitendijk
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat