Gezocht: Het Beste Rotterdamse Festival Aller Tijden

Rotterdam Festivals bestaat 25 jaar. Daarom roept het bureau dit jaar een publieksaward in het leven. Het festival met de meeste stemmen ontvangt de Rotterdamse Festival Award en wordt door Museum Rotterdam benoemd tot Echt Rotterdams Erfgoed.

De afgelopen jaren is Rotterdam uitgegroeid tot een echte festivalstad. Maar aan welk evenement heb jij de mooiste herinneringen? Nacht van de Kaap, Duizel in het Park, De Dance Parade of toch een nieuwkomer? Rotterdammers worden opgeroepen om te helpen in de zoektocht naar Het Beste Rotterdamse Festival Aller Tijden en om te stemmen op hjun favoriet.

De winnende organisatie ontvangt zondag 16 september – tijdens de opening van het cultureel seizoen – een award voor Het Beste Rotterdamse Festival Aller Tijden en wordt door Museum Rotterdam benoemd tot Echt Rotterdams Erfgoed.

Van Ketels aan de Kade tot Rotterdam Unlimited en van Boothstock tot Ketikoti: alle festivals van de stad maken kans. Stemmen kan vanaf 30 juli via www.hetbestefestival.nl.

Rotterdam Festivals coördineert het evenementenbeleid in Rotterdam en stimuleert de cultuurparticipatie van Rotterdammers. Zij realiseren een karakteristiek festivalaanbod en een breed publiek voor kunst en cultuur in Rotterdam.

Foto: Marc Nolte Foto (Nacht van de kaap)

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat