Gluren bij de Buren in Rotterdam-Zuid

Van de hipste hotspots van de stad tot de historische tuindorpen. Van luxe hoogbouw tot het grootste stadspark van Nederland. Rotterdam-Zuid is voor veel mensen nog vrij onontdekt, terwijl je ‘op Zuid’ prachtig kunt wonen.

De speciale Zuid-editie van Gluren bij de Buren op 30 mei laat de leukste wijken onder de Maas zien. Nieuwsgierigen kunnen rondkijken in de meest inspirerende woningen, de leukste hotspots bezoeken en onderweg getrakteerd worden op bijzondere ontmoetingen en culturele verrassingen.

Rotterdam-Zuid is razendsnel aan het veranderen en het woningaanbod wordt steeds gevarieerder. Van creatieve zelfbouwprojecten, arbeiderswoningen die tot eengezinwoningen worden getransformeerd tot monumentale huizen met royale achtertuinen. Voor alle smaken biedt Rotterdam Zuid wat wils. Het evenement Gluren bij de Buren van Rotterdam Info is bedoeld om te laten zien wat Rotterdam aan verschillende en verrassende woonmogelijkheden biedt. Op zaterdag 30 mei worden er vier verschillende tours gehouden. Ze gaan alle vier naar Rotterdam-Zuid, maar elke tour heeft een ander accent.

Kijk hier voor meer informatie over Gluren bij de Buren en de verschillende tours.

(Foto van Nicoline Rodenburg)