Golfpark Rotterdam weer een stap dichterbij

In 2004 kreeg John Scholte toestemming om in Overschie een groot golfpark te realiseren en anno 2017 lijkt zijn laatste kunststukje langzaam maar zeker verwezenlijkt te worden. Want hoewel er nog weinig van te zien is, konden we met de initiatiefnemer wel alvast een paar balletjes slaan en meteen bekijken hoe het staat met dit project.

“Veel mensen zullen dat onkruid zien en zich afvragen waar de golfbaan is, maar je ziet zo onderhand wel het landschap ontstaan en de contouren”, vertelt Scholte wanneer hij wat balletjes richting de vlakte slaat. Sinds 2004 ging hij een lang traject in waarbij het terrein op alle vlakken goedgekeurd moest worden en waar alles in kaart moest worden gebracht. Maar nu is het eindelijk tijd om de golfbaan aan te gaan leggen.

“Het zal nog steeds wel even duren. In de zomer van 2018 moet de eerste fase afgerond zijn en ik hoop dat in 2021 het hele park er zal staan. Wat dat betreft is het wel mijn levenswerk en daarmee ook mijn laatste kunststukje”, aldus Scholte.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat