Series van OPEN Rotterdam/
CoVidPro (Collaborative Video Project)

CO VID PRO #2 (collaborative videoproject) is een serie autonome videowerken vanuit (het depot van) het Wereldmuseum van voornamelijk Rotterdamse makers en performers. In deze korte micro-docu’s worden de makers geïntroduceerd door Grande Loge in opdracht van OPEN Rotterdam, die de makers in nieuwe collabo’s bij elkaar zocht rond het thema van rituelen en roots.

Aflevering 3 – Zouhair Mtazi, Ayrton Kirchner & Cyriel Guds

In de derde aflevering van CO VID PRO #2 (collaborative videoproject) gaan de acteurs Zouhair Mtazi, Ayrton Kirchner en Cyriel Guds op zoek naar de Afrikaanse speer. Maar waar hoort de speer thuis? In een koud depot in Rotterdam of in het land van herkomst; Afrika?

Aflevering 2 – Danielle van Grondelle

In de tweede aflevering van CO VID PRO #2 (collaborative videoproject) heeft de Rotterdamse zakenvrouw van het jaar Danielle van Grondelle, ook bekend als curvy topmodel een videowerk gecreëerd voor Grande Loge, waarin ze haar Surinaamse roots en haar ancestors eert. 

Aflevering 1 – Bouba Dola & Ella John

De eerste aflevering van CO VID PRO #2 is een samenwerking tussen de Rotterdamse maker Bouba Dola en de Amsterdamse spoken-word artiest Ella John. Samen onderzoeken ze in deze video de confrontatie met hun eigen geschiedenis en levenspad op muziek van Ella John.

Volgende afleveringen

Aflevering 3 – Zouhair Mtazi, Ayrton Kirchner & Cyriel Guds

Aflevering 2 – Danielle van Grondelle

Aflevering 1 – Bouba Dola & Ella John