Gratis muziekfestival Popronde maakt programma bekend

Het gratis muziekfestival Popronde heeft het programma bekendgemaakt voor zaterdag 2 november. Op die datum treden meer dan 70 geselecteerde en geprogrammeerde acts variërend van singer-songwriter, pop, hiphop, electronics, reggae, garage rock, punk op in Rotterdam tijdens het grootste rondreizende festival van Nederland.
Bekende acts die naar Rotterdam komen zijn Wies, The Vices, Lo-Fi Le-vi, A.M. Sam, Destructive Penguins, Áslaug en Tessel (barista bij Coffee Company Eendrachtsplein). Zij treden op in een van de 36 aangewezen Rotterdamse locaties, waaronder Rotown, Worm, Roodkapje, De Doelen en Theater Rotterdam. Naast cafés en poppodia fungeren ook kunstgalerieën, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia.

In 2019 organiseert coördinator van Popronde Rotterdam Francis Pronk voor de tiende keer het festival. In 2009 startte zij met de organisatie van het festival en inmiddels is het festival inmiddels drie keer zo groot geworden.

Het programma van Popronde Rotterdam start zaterdag om 13.00 uur in Het Industriegebouw en eindigt vanaf 0.30 uur in Café De Zondebok & ‘T Zwarte Schaap. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Het hele programma is te vinden via deze link.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat