Griezelen in Rotterdam tijdens Halloween

Winkelcentrum Beverwaard werd zaterdag omgetoverd in een ‘Spook- en Griezelcentrum’ voor Halloween. Bezoekers konden allerlei griezelige dingen doen. Lof der Zoetheid in het Oude Noorden was ook in Halloween sferen en bij Black Widow in het centrum kon iedereen zich laten opmaken.
Het Halloweenfeest in Winkelcentrum Beverwaard wordt druk bezocht. Volgens organisator Wesley Fok is het een belangrijk feest in Beverwaard: “Het is onze Koningsdag.” De bezoekers kunnen kiezen uit veertien verschillende activiteiten, zoals het zetten van een nep tatoeage, schminken of een kijkje nemen in het spookhuis.

De eigenaresse van Lof der Zoetheid, Anastasia de Ruyter, is groot Halloween fan: “Als klein meisje wilde ik het al heel graag vieren. Ik hou heel erg van griezelen.” Haar lunchroom is versierd met Halloween decoraties en het personeel heeft zich verkleed.

Op de Nieuwe Binnenweg zit de alternatieve kledingwinkel Black Widow. Mensen kunnen zich daar laten schminken voor Halloween. Er is gekozen voor het thema Tim Burton, dus de winkel is versierd met verwijzingen naar de filmmaker. Er is daarnaast een Illustrator aanwezig die tekeningen maakt in de stijl van Tim Burton.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter