Griezelfeest toont Rotterdamse saamhorigheid in Beverwaard

Beverwaard barstte afgelopen zaterdag uit zijn voegen voor het grootste Halloweenfeest van Rotterdam. Naar schatting 5.000 bezoekers stonden oog in oog met dertig soorten griezeldieren in het centrum in Rotterdam-Zuid. 
Vanaf 11.00 tot 20.15 uur werd Halloween gevierd met een bomvol programma. Kinderen konden op alle hoeken van het centrum knutselen en stempels verdienen voor een gratis lampion voor de lampionenoptocht door het park.

“De laatste zaterdag van oktober is er traditie getrouw Halloween in het centrum en nu is het uitgegroeid tot het feest van Beverwaard, waar iedereen trots op is en dat met de inzet van meer dan 100 vrijwilligers, ondernemers en gemeente er een unieke samenwerking is. We kunnen terugkijken op een goed verlopen Halloweenfeest zonder gedoe en problemen, en daar zijn we echt heel erg trots op. Men vindt altijd een hoop van Beverwaard, en dat is niet altijd best. Wij focussen ons op het goede en stimuleren op deze manier hele groepen vrijwilligers en bewoners om wat te doen voor de wijk. Beverwaarders kunnen feest vieren, jong en oud, allemaal Rotterdammers die er ook dit jaar weer een geweldige dag van hebben gemaakt”, zo zegt Wesley Fok, organisator van Halloween 2017.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat