Groot Feyenoordfan en straatkunstfotograaf Herman Roelofs overleden

Herman Roelofs, beter bekend op social media als Feyenoord Herbie, is 12 augustus jongstleden plotseling overleden. De Feyenoordfan, fotograaf en straatkunstambassadeur is 44 jaar geworden.

Veel Rotterdammers tonen op social media hun medeleven. Atletiekclub PAC Rotterdam meldt op hun website dat Roelofs als lid en buurman van de club erg gemist zal worden: “Herman was, naast groot Feyenoord fan en graffiti liefhebber ook een echte PAC-cer en hij had veel vrienden binnen de vereniging. In zijn jonge jaren beoefende hij de baanatletiek, op latere leeftijd trainde hij bij de weggroepen. Hij volgde de verrichtingen van alle PAC-cers op de voet”.

Ook Rewriters010 laat op Facebook weten dat Roelofs veel heeft betekend voor de promotie van de Rotterdamse graffitiwereld. Ook is er een graffitikunstwerk gemaakt in Deventer door straatkunstenaar Tikky als eerbetoon voor Roelofs.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 19 augustus in Capelle aan den IJssel. Ook namens OPEN Rotterdam wensen we de nabestaanden veel sterkte toe.