Grootste hiphop festival van Rotterdam op het Afrikaanderplein komt terug!

Het Rotterdamse hiphop festival Get Loose komt terug met een tweede editie op het Afrikaanderplein. Een festival met alle elementen van de hiphop cultuur. Een goed gevuld programma met spoken word, graffiti, breakdancers en natuurlijk een reeks aan hiphop/rap artiesten van Nederlandse bodem.
Met de eerste editie wist de organisatie zich te nomineren voor de Rotterdam Music Awards 2018 voor beste festival. Ze hebben helaas de prijs niet mogen winnen, maar dat neemt niet weg dat de eerste editie geslaagd was. De initiatiefnemers van het festival laten weten dat de nominatie al een overwinning op zichzelf was.

De organisatie kondigt de line-up aan voor de volgende editie op 23 juni. Grote namen als Boef, Latifah & Hef zullen het podium betreden. “We komen harder, beter, sterker en nog meer Rotterdams talent” aldus YMP één van de initiatiefnemers. Voor meer info kun je op de website van het festival terecht.

Vorig jaar waren wij van de partij bij de eerste editie. OPEN Vlogger Daisy deed verslag en kwam zelf ook wel een beetje loose.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter