Series van OPEN Rotterdam/
Heel Rotterdam Danst

Professionele dansers van Conny Janssen Danst geven de komende vier weken dans-workouts in nieuwe serie ‘Heel Rotterdam Danst’ van OPEN Rotterdam. Dansen in de club, groepslessen voor volwassenen in de sport- en dansschool: het staat allemaal on hold. En vanwege het dringende thuiswerk advies, missen we ook dat fietstochtje naar kantoor, het rennen naar de metro en de loopjes naar de koffieautomaat. En dat terwijl beweging zo belangrijk is, en dan met name dansend bewegen. Nietschze schreef het al: ‘We should consider every day lost on which we haven’t danced at least once’. Daar doen Conny Janssen Danst en OPEN Rotterdam wat aan met vier mini-danslessen. Heel Rotterdam Danst (thuis)! Kom uit die stoel en doe mee!

Aflevering 1 – Danseres Yanaika Holle geeft dans-workout

De eerste les is een rustige en wordt gegeven door danser Yanaika Holle en collega’s Adi Amit en Hiro Murata!

Aflevering 2 – Een intensieve dans-workout

In deze tweede les een intensieve workout om de winterkilo’s eraf te dansen!

Aflevering 3 – Stretch met de versoepelende les van Maud

In deze derde les geeft danser Maud Huizing, met hulp van collega dansers Mariko Shimoda, Alberto Albanese, een versoepelende dansles!

Aflvering 4 – Train je buikspieren met de workout van danser Ricky

In deze vierde en laatste les van Heel Rotterdam Danst geeft danser Ricky Nainggolan, met hulp van collega dansers Liza Wallerbosch, Martijn Kappers een versoepelende dansles!

Aflevering 1 – Danseres Yanaika Holle geeft dan…

Aflevering 2 – Een intensieve dans-workout …

Aflevering 3 – Stretch met de versoepelende les…

Aflvering 4 – Train je buikspieren met de worko…