Help Rotterdam de top 100 in

Het Amerikaanse weekblad Time heeft een internationale lijst gemaakt van waar op de wereld de meeste selfies worden gemaakt. En Rotterdam staat niet in de top 100 van steden waar de meeste selfies worden gemaakt. 
En dat terwijl er wel een Nederlands tintje aan de lijst zit: Utrecht staat erin en zelfs Amsterdam heeft een plekje in die top 100. Maar Rotterdam dus niet en daar gaan wij, Rotterdammers, verandering in brengen.

Onze verslaggever Marwan gaat de stad door om selfies te maken met verschillende Rotterdammers. Hij heeft berekend dat we minimaal 180 selfies nodig hebben om überhaupt in de lijst te kunnen komen. Om de lijst aan de voeren zijn overigens minimaal 1.600 selfies nodig. Daarmee zouden we Makati City, het financiële centrum van de Filipijnen, kunnen verslaan namelijk. Zij voeren de lijst aan met 258 selfie-makers per 100.000 inwoners.

Verslaggever Marwan vraagt ook om jou hulp, post je selfie met de hashtags #OPEN010, #Rotterdam en #Selfie op Instagram, Facebook en Twitter. De leukste selfies plaatsen wij door op ons Instagram-account en zie je op TV.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat