Series van OPEN Rotterdam/
Het best bewaarde geheim van Feyenoord!

De Vrouwen Eredivisie kent een nieuwe club in de competitie. De Feyenoord vrouwen 1 spelen sinds dit seizoen op het hoogste voetbalniveau van Nederland. In deze serie nemen twee speelsters van het eerste elftal en de staff je mee naar het ontstaan van dit team.

Aflevering 3 – Verdediger Celainy wilde altijd al prof worden

Celainy Obispo  wilde altijd al prof worden, maar dat perspectief was er nooit. Ze voetbalde daarom ook altijd met de jongens. Nu is ze verdediger in Feyenoord vrouwen 1 en werkt ze als maatschappelijk trainer. We zien hoe een typische dag voor haar eruit ziet en hoe ze zich klaarmaakt voor de klassieker tegen Ajax in de Kuip!

Aflevering 2 – Feyenoord vrouwen van de Eredivisie zetten zich in voor jeugd op Zuid

De speelsters houden het niet enkel bij voetballen bij Feyenoord. Ze staan ook op de loonlijst omdat zij naast hun profcarrière ook maatschappelijk werk doen voor de club. Ze richten zich voornamelijk op de jongeren. In deze aflevering zie je hoe de sporters verschillende lessen geven aan leerlingen. Ze hopen de leerlingen te inspireren en motiveren. ‘Je hoeft niet altijd te winnen en de beste te zijn, maar als je gewoon je best doet, kan je ver komen’, aldus Jacintha Weimar, keeper en maatschappelijk trainer.

Aflevering 1 – Feyenoord Vrouwen 1

De twee speelsters uit de aflevering houden het niet enkel bij voetballen bij Feyenoord. Ze staan ook op de loonlijst omdat zij naast hun profcarrière ook maatschappelijk werk doen voor de club. In ‘Het best bewaarde geheim van Feyenoord’, krijg je een inspirerend kijkje achter de schermen bij het Rotterdamse vrouwenelftal.

Aflevering 3 – Verdediger Celainy wilde altijd …

Aflevering 2 – Feyenoord vrouwen van de Eredivi…

Aflevering 1 – Feyenoord Vrouwen 1…