Het CDA wil een verbod op betaalde seks: wat vinden de Rotterdammers hiervan?

Vandaag maakte het CDA bekend dat zij een verbod willen op betaalde seks. Volgens hen is het werk extreem onveilig voor de sekswerkers en zij vinden het niet meer van deze tijd. Wij gingen de straat op om te vragen wat de Rotterdammers van dit verbod vinden.

Ook spraken wij Chrisitine Eskes, Raadslid CDA in de tuin van het Stadhuis. Voorlopig ligt het voorstel er alleen nog, of het verbod echt door zal worden gezet, moet nog duidelijk worden. Humanitas geeft ook een reactie.

Bekijk hieronder hoe de meningen verdeeld zijn onder de Rotterdammers.
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/u8K4Zj-BHPU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 

Eerder dit jaar maakten wij in samenwerking met Vers Beton een documentaire over het prostitutielandschap in Rotterdam. Bekijk deze hieronder terug. 
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/j1uc4Pgue5w” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat