Het weekoverzicht van 010nu: kwetsende leuzen aan het adres van de Roze Kameraden en jong muzikaal talent uit Bloemhof wint een videoclip 

Hier is ie weer, het weekoverzicht van 010Nu. Dit zijn de reportages uit week 43 van 2021, die je zeker niet mag missen: 

Dreigementen, poging tot brandstichting en kwetsende leuzen op de muren van zijn sportschool; het zijn reacties die Paul van Dorst over zich heen heeft gekregen na de oprichting van de LHBTI-supportersvereniging van Feyenoord: de Roze Kameraden. Hoe gaat het nu met de voorzitter? En heeft hij wellicht spijt van de oprichting?

Drie jonge Rotterdammers (dely, Jonna & Nano) hadden deze week de opnames van hun track ‘Life’. De drie talenten hadden de clipshoot gewonnen nadat ze hadden meegedaan aan een beatmaak workshop op het Oleanderplein in Bloemhof.

Wij interviewden sporter Imad Hadar zes jaar geleden; hij was toen nog een tiener. Hij was een aanstormend talent en al klaar om in de A klasse te vechten. Inmiddels vecht hij voor Glory op het hoogste niveau en is één van de grote talenten… Wij spreken Imad over zijn ambities in de sport maar ook daarbuiten.

Noortje Bosma verloor vijf jaar geleden haar vader en in deze moeilijke periode heeft ze veel steun gehad aan motiverende en positieve quotes. Dat wilt zij ook voor anderen en zo ontstond het project Motivational Quote Road.