Hier vind je de leukste kerstmarkten in Rotterdam

We zitten midden in de kerstperiode. En wat is nou leuker dan rondstruinen op kerstmarktjes, met glühwein in de hand, op zoek naar leuke versieringen? Ook zin in? Kijk dan hieronder waar je in Rotterdam de leukste kerstmarkten kan vinden.

Nieuwe Binnenweg
Op 14 december kun je van 10:00 uur tot 21:00 uur op de Nieuwe Binnenweg genieten van kerstmuziek, glühwein en handgemaakte koopjes. De markt wordt georganiseerd door Voorlopig Rotterdam en in de straat staan verschillende huisjes met verkopers. Meer informatie vind je hier.

Trompenburg Tuinen en Arboretum
Voor 50 kraampjes met handgemaakte kleding, sieraden en kerststalletjes kun je hier van 14 tot 16 december terecht. Natuurlijk mag ook de warme chocolademelk en erwtensoep niet missen en is er een uitgebreid kinderprogramma mét lampionnen-optocht. De markt begint op vrijdag en zaterdag om 15:00 uur en op zondag om 16:00 uur. De entree is 9,50, maar er zijn verschillende kortingen beschikbaar. Meer informatie vind je hier.

Hoek van Holland
In Hoek van Holland wordt er uitgepakt met een kerstmarkt op 14 en 15 december, een levende kerststal én een kerstparade op zaterdagavond. Meer weten? Kijk dan hier.

Overschie
Op 14 december tussen 18:00 uur en 21:00 uur is op de Dorpsstraat in Overschie, zoals elk jaar, weer een nostalgische kerstmarkt.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat