Hoe trots kunnen we zijn op Feyenoord?

Door de overwinning van 3 maart krijgt Feyenoord toch nog de kans om op 24 april te strijden om de KNVB-beker. Na een reeks tegenslagen staat de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst in de finale van het bekertoernooi, door donderdag AZ in De Kuip te verslaan met 3-1.
Tijdens de eerste helft kwam de Rotterdamse ploeg na een kwartier op voorsprong. Het eerste doelpunt was een eigen doelpunt van AZ-speler Markus Henriksen. Na de rust was het weer even dramatisch. Binnen een halve minuut stond het 1-1 door aanzet van linksback Haps van AZ, uiteindelijk een doelpunt van Henriksen. Jens Toornstra speelde Kramer aan en de spits schoot de bal via Rochet in het doel, waardoor het 2-1 werd.

Door een ongelukkige overtreding van oud-Feyenoorder Vlaar op Terence Kongolo in het strafschopgebied, schoot Feyenoord zo naar de eerste bekerfinale in zes jaar.

We vragen Rotterdammers hoe trots ze zijn op Feyenoord? En of Feyenoord een serieuze kans maakt om te winnen?