Hotdogs & Comedy aan de Hoogstraat

Voor mensen die van hotdogs houden maar ook graag lachen om de grappen van een ander, is er tegenwoordig elke maand een speciale comedyavond aan de Hoogstraat. Het is het gevolg van een samenwerking tussen Bas Borkent, eigenaar van Highstreet Hotdogs, en comedian John Kleppe die dit als de ideale locatie zagen voor een maandelijkse comedy-avond.
Eigenaar Bas is er maar al te blij mee. Hij is eigenaar van zowel Highstreet Hotdogs, als Memory Lane, wat voorheen even verderop zat. Tegenwoordig zit het echter in een pand en gebruikt hij zijn kelder als platform voor avonden als deze om zijn zaak rendabeler te maken en aantrekkelijker voor een breder publiek.

Hoewel dit publiek voornamelijk uit de buurt komt, komen de comedians uit alle hoeken van het land hiernaar toe om de aanwezige Rotterdammers goed te vermaken. En hoewel het de een beter lukt dan de ander, spreken de meeste gasten toch van een succesvolle avond en een concept dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Mocht je zelf een keer een avondje comedy met hotdogs meemaken, elke eerste donderdag van de maand verzorgt Highstreet Hotdogs samen met John Kleppe deze comedy-avond waarbij maandelijks andere comedians komen.