Identity Group geeft evenement met een diepere betekenis

De Rotterdamse organisatie Identity Group komt met een nieuw concept, genaamd Purpose. Dit is een evenement met een diepere betekenis dan zomaar een feestje.
Identity Group vergelijkt het evenement met een boek, want in elk boek zit inhoud en dat is waar het om draait. De hoofdpersonage van het evenement is Chester Code. ”We willen niet zomaar een feestje geven, maar een verhaal vertellen.” Daarmee wil Identity Group ook andere mensen inspireren. Het concept is opgedeeld in zes hoofdstukken verspreid over drie jaar en ieder hoofdstuk staat voor een evenement.

Vrijdag 24 april begint het boek met hoofdstuk 1: ‘Believe’ in Club Toffler Rotterdam. De Israëlische dj/producer Shlomi Aber is dan onderdeel van de line-up. Voor hoofdstuk 2: ‘Inspiration’ zal Identity Group vragen aan Chester welke artiest hem inspireert, die artiest zal dan uitgenodigd worden voor hoofdstuk 2. In de daaropvolgende jaren staan de hoofdstukken ‘The Quest’, ‘Network’, ‘Support’ en ‘Purpose’ centraal.

Hoe het verhaal allemaal precies verteld zal worden, is nog niet bekend. Identity Group belooft dat dit verhaal in ieder geval een avontuur gaat worden. Kijk hier voor meer informatie.

(Beeldmateriaal door Pixel Junkies)