IFFR 2017 van start

Op woensdag 25 januari tot en met zondag 5 februari 2017 vindt de 46ste editie plaats van het Internationale Filmfestival Rotterdam (IFFR). Rotterdamse bioscopen zijn gevuld met Rotterdammers en filmliefhebbers van over de hele wereld. Volg dagelijks het IFFR op OPEN Rotterdam TV.

Het IFFR is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en zelfs een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen. Er zijn live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs en elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg.

OPEN Rotterdam zendt dagelijks sfeerverslagen uit van opvallende momenten van het IFFR, momenten dieper vanuit het IFFR en van momenten die anders niet gezien zouden worden. Bekijk deze pagina voor alle dagelijkse sfeerverslagen.

Meer informatie over het IFFR: www.iffr.com

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat